Actualitate

Intervențiile pompierilor într-o singură zi

În perioada 17-18.02.2020, pompierii giurgiuveni au fost prezenți la datorie pentru intervenția imediată la solicitările cetățenilor și gestionarea optimă a situațiilor de urgență produse la nivel local.

Misiunile gestionate de pompieri au vizat:

  • 17.02.2020: stingerea unui incendiu izbucnit pe casa scării unui bloc din municipiu. La locul solicitării s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Giurgiu cu o autospecială de stingere cu apă și spumă. În urma incendiului au ars cartoane și o ușă depozitată pe casa scării.  

Cauza probabilă a producerii incendiului: fumatul;

17.02.2020: stingerea unui incendiu de vegetație uscată izbucnit în localitatea Mihăilești. La locul solicitării s-a deplasat un echipaj de pompieri din cadrul Punctului de Lucru Greaca. În urma incendiului au ars aproximativ 3000 mp vegetație uscată. Cauza probabilă a producerii incendiilor: foc deschis în spații deschise;

  • acordarea asistenței medicale de către echipajele SMURD pentru un număr de 15 de persoane.

În continuare, evenimentele înregistrate la nivel local vor fi atent monitorizate de Centrul Operațional pentru dispunerea imediată a măsurilor menite să asigure optimizarea misiunilor de răspuns orientate spre salvarea de vieți.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!