La zi Sport

Ioan Niculae merge în continuare pe mâna tandemului Vamă – Isăilă

Ioan Niculae - foto enational.roDeranjat de faptul că în presă au apărut materiale în care sunt anunţate plecarea preşedintelui Dinu Gheorghe şi îndepărtarea antrenorului Daniel Isăilă, patronul Ioan Niculae a emis joi, 19 iunie, un comunicat publicat pe site-ul oficial al clubului, afcastragiurgiu.ro.

Din precizările omului de afaceri rezultă faptul că antrenorul Daniel Isăilă şi-a prelungit înţelegerea cu Astra Giurgiu pentru încă un sezon, în timp ce Dinu Gheorghe nu şi-a manifestat până acum intenţia de a părăsi clubul.
Iată comunicatul integral:
„În ultima perioadă au apărut mai multe materiale de presă cu o anumită tentă, referitoare la clubul Astra Giurgiu, fără niciun suport real. Rămân surprins să văd că anumiţi antrenori se autopropun la acest club, de asemenea fiind anunţate şi tot felul de schimbări în conducerea administrativă a echipei!
În acest sens doresc să fac următoarele precizări:
Antrenorul Daniel Isăilă are un contract ferm cu clubul Astra până în data de 30 iunie 2015 şi, aşa cum am declarat în mai multe rânduri, am luat decizia de a-l lăsa să-şi continue munca începută şi care a dat roade – câştigarea Cupei României, aşa că nu se pune problema ca acesta să fie înlocuit.
Preşedintele Executiv, Dinu Gheorghe, va pleca de la Astra doar atunci când îşi va manifesta el dorinţa în acest sens!
Din păcate, mai ales după rezultatele bune din ultimii doi ani ale Astrei, constat că apar tot felul de astfel de neadevăruri, care discreditează pe cei care le susţin, în presă. Suntem un grup unit, care nu dorim să fim în „centrul atenţiei” decât prin rezultate, seriozitate şi muncă, nu prin zvonuri şi supoziţii. Preşedinte A.G.A. Ioan Niculae”.
Îi spune „pas” lui Andone
Reacţia lui Ioan Niculae vine după ce în presa naţională au apărut informaţii care-l dau ca sigur pe Ioan Andone drept succesorul lui Daniel Isăilă, însă acesta nu ar accepta o colaborare cu Dinu Gheorghe.
Aceleaşi surse susţin că preşedintele Dinu Gheorghe va pleca la CSU Craiova, însă acesta ar aştepta ca promovarea oltenilor pe prima scenă a fotbalului românesc să fie validată.
Bogdan Vladu
 
 

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!