Actualitate

Ionel Dinu reproșează presei că apară hoții, dar nu spune pe cine apără domnia sa!

IONEL-DINU-CERE-EXCLUDEREA-ELENEI-DINU-DIN-CONSILIUL-LOCAL-Dacă slujba de Sfântul Dumitu i-a chemat pe credincioși și, probabil, și pe consilierii județeni PSD și ALDE, la biserică, interesele politice l-au chemat pe Ionel Dinu la ședința extraordinară a CJG. Și cum accesul la dezbaterea  acestora este public doar în limita locurilor disponibile, prin lipsa în masă a unor consilieri județeni, Ionel Dinu a beneficiat de spațiu suficient pentru a se desfășura.

Astfel, afișând un exces de interes pentru dezvoltarea județului, personajul nostru susține că vrea să afle motivele pentru care Dumitru Beianu și-a dat demisia din cadrul celor trei ADI-uri.

Având tot timpul la purtător soluții salvatoare pentru actele de detașare ale PSD și ALDE de interesul cetățeanului,  Ionel Dinu acuză presa  că este controlată și manipulată, dar și de faptul că este parte integrantă din ceea ce se întâmplă în județ. Mai corect ar fi fost la ceea ce nu se întâmplă în județ, deoarece actualul executiv  nu știm să aibă în derulare  vreun obiectiv de larg interes, sau să fi avut, măcar.

Dacă până astăzi, Ionel Dinu ne obișnuise cu jocurile sale politice, prezența sa într-un partid sau altul fiind doar la distanță ore, astăzi, prolificul politician, ne-a prezentat  un joc cu regulilele bunului simț, după ce a încercat să pună la punct o jurnalistă. Nu i-a ieşit! de data asta.

Împărțind-o în două, o parte a PNL, alta a PSD, Ionel Dinu reproșează presei că apară hoții, dar nu spune  pe cine apără domnia sa, devreme ce a lăsat treburi importante la Consiliul local și a venit la CJG.

Dacă în calitate de politician, Ionel Dinu a fost etichetat, pe rând, de către toți cei care i-au fost colegi în toate partidele, jurnaliștii nu emit păreri în ceea ce-l privește, deoarece nu a stabilit, încă, o  calitatea ce i-ar fi permis distinsului domn  să facă astfel de  aprecieri,  atât de personale, la adresa lor.

Însă, dacă, pozițiile sale politice pot fi înțelese sau chiar trecute cu vederea, insultele și jignirile  cu care a spurcat jurnaliștii  au  menirea de a-l descalifica  în fața tuturor. Apropo: dacă domnia sa ar fi fost la fel de vigilent  în administrație, precum în politică, ar mai fi fost posibil să avem, astăzi, categorii profesionale ce nu-și pot asigura traiul de pe o zi pe alta? Cu siguranță, nu. Mai multă implicare, domnule Dinu. Dar în mod constructiv, nu distructiv!

                                                                                                                                             Nina Mițoi

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!