Politic

Ionel Muscalu, ALDE Giurgiu: 4 ani de NIMIC în administraţia giurgiuveană

muscalu-IonelÎn cadrul unei conferinţei de presă, Ionel Muscalu- purtătorul de cuvânt al ALDE Giurgiu a făcut o trecere în revistă a recentelor evenimente  desfăşurate pe scena politică, dar şi în administraţia locală.

Astfel, despre demersul  partidelor politice  de a realize un sondaj de opinie în rândul cetăţenilor, în vederea desemnării celui mai agreat candidat pentru fotoliul de primar, Ionel Muscalu  consideră mai mult decât necesară această intenţie, în speranţa că, spre deosebire de 2012, alegerile  vor fi câştigate doar de acela care va demonstra  că poate să realizeze  ceva pentru giurgiuveni. Legat de ce s-a făcut, sau mai bine zis de ce nu s-a făcut în administraţia locală, deşi a fost lansat un contract cu cetăţenii, vorbitorul susţine faptul că, la adresa edilului, există extrem de multe critici şi nemulţumiri. 4 ani de NIMIC. 4 ani care n-au adus  nicio  investiţie pentru confortul cetăţenilor, nici pentru cel urbanistic, spune vorbitorul. Cât despre locurile de muncă anunţate de perimarul Barbu, acestea se regăsesc, cu siguranţă, în Capitală sau, şi mai trist, în alte ţări, pentru care giurgiuvenii fac naveta sau şi-au părăsit ţara. Acum,  altei generaţie, proaspăt ieşită de pe băncile şcolii i se închid  în faţă porţile ofertei locale de muncă.

Despre contractul cu cetăţenii lansat de Nicolae Barbu, Ionel Muscalu crede că ar fi fost  realizat de consilierii lui , iar acesta doar l-a semnat. Dacă-l redacta, spune Muscalu, l-ar fi îndeplinit cu siguranţă, iar dacă nu l-a respectat  e clar că, anul viitor, va fi  sancţionat  de toţi cei care  au avut  multe aşteptări de la el şi sunt dezamăgiţi.

„Pe lângă lipsa locurilor de muncă, nu au apărut nici parcuri noi, nici drumuri,  nici asfaltări, ori vreo altă reţea de apă sau canalizare. Absolut nimic faţă de ce era în urmă cu 4 ani! Sunt doar împachetări, doar plombări cu găleata!”, arată Ionel Muscalu.

Conform opiniei lui Muscalu, în administraţie este nevoie de un program  serios  şi de cineva care să-l şi respecte, nu doar să-şi dorească să ajungă primar. Dintre investiţiile sau proiectele europene pe care giurgiuvenii le aşteptau, s-a concretizat doar acel Centru de informare turistică. „Însă n-am văzut niciun autocar  cu turişti în zonă pentru simplul motiv că nu ar avea unde să parcheze. Atât lipsa spaţilor de parcare dar, mai ales, construcţia, care nu se încadrează deloc în arhitectura zonei, denotă faptul că şi atunci când se face ceva, se urmăreşte doar  bifarea în lista promisiunilor şi nu  utilitatea investiţiei”, mai spune Muscalu .

“Demonstrând, aproape zilnic, prin tot ceea ce face, că nu are nicio legătură cu realitatea, am sentimentul că Nicolae Barbu nu ştie şi nu cunoaşte nici faptul că giurgiuvenii sunt extrem de nemulţumiţi de el. Dacă se continuă cu acest stil de management, oraşul  se va duce la fund! Va ajunge mai rău ca Zimnicea! La această oră, Giurgiu este un oraş mort, iar lipsa  tuturor perspectivelor va scoate la vot nişte cetăţeni extrem de atenţi pentru viitorul lor”, mai spune Ionel Muscalu.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

1 comentariu

Liviu 15 octombrie 2015 at 19:51

Asa este, aveti dreptate , orasul merge din ce in ce mai rau , este nevoie de suflu nou.

Răspunde

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!