Actualitate

Ironii şi acuzaţii, în loc de discuţii şi dezbateri la Consiliul local

La o săptămână după ce fusese dezbătută într-o şedinţă a Consiliului local, problema înfiinţării unei pieţe de gros de peşte în Giurgiu a fost reluată, într-o altă şedinţă, extraordinară. Nu au fost dezbateri sau discuţii, însă întâlnirea a fost, pentru unii, un bun prilej de a arunca săgeţi şi ironii.

Protagonistul şedinţei de joi a fost, fără îndoială, consilierul Gheorghe Spoială, cel care, de altfel, a şi condus lucrările, dat fiind faptul că era preşedinte de şedinţă. Spoială nu a ratat ocazia de aruca câteva săgeţi otrăvite către primarul Nicolae Barbu, care nu era prezent la şedinţă.

După ce s-a lămurit că primarul este înlocuit de viceprimarul Alexandru Vladu, Gheorghe Spoială a pornit un nou tir de acuzaţii, de data aceasta, fiind nemulţumit de faptul că ar fi convocate prea multe şedinţe extraordinare. Numai că a primit un răspuns pe măsură, care i-a cam tăiat elanul.

Şi pentru că nimeni nu a comentat nimic pe marginea proiectului de hotărâre propriu-zis (cu excepţia lui Gheorghe Spoială, evident, care a mai avut câte ceva de obiectat), supus la vot, proiectul cu pricina a trecut cu unanimitate de voturi. Aşadar, o şedinţă extraordinară transformată într-un veritabil „one man show”, marca Spoială.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!