Actualitate

Jandarmii giurgiuveni au fost la datorie de Paște

Nouă sancțiuni contravenționale au aplicat jandarmii giurgiuveni în perioada sărbătorilor Pascale. În intervalul 11-13 aprilie a.c., efectivele Jandarmeriei Giurgiu au executat misiuni de asigurare şi menţinere a ordinii şi siguranţei publice pe timpul manifestărilor religioase organizate în zona de competenţă a inspectoratului.

jandarmeriePentru ca activităţile să se desfăşoare într-un climat de normalitate,  jandarmii au acţionat cu  patrule de ordine publică, echipe operative de intervenţie şi prevenire a faptelor antisociale, independent și în cooperare cu Poliția, în municipiu și în localitățile Bolintin Vale, Ghimpaţi,  Drăgănescu, Clejani şi Letca Nouă.

Pe timpul misiunilor jandarmii nu s-au confruntat cu situaţii de tulburare gravă a ordinii şi liniştii  publice, însă nu au lipsit micile incidente survenite, în unele cazuri, pe fondul consumului de băuturi alcoolice. Acestea au fost aplanate de jandarmi, iar persoanele în cauză au fost sancţionate contravențional pentru fapte precum: provocarea de scandal, adresarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare, consumul de băuturi alcoolice în locuri publice, refuzul consumatorului de a părăsi un local public după ora de închidere sau la cererea îndreptățită a unui salariat al localului.

Valoarea totală a sancțiunilor contravenționale aplicate este de 1.500 lei.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!