La zi

Kilogramul de carne de miel se vinde în Piaţa Centrală cu circa 20 de lei

Sunt analizaţi cu atenţie de cumpărători şi cântăriţi din priviri, iar cei aleşi ajung în sacoşile giurgiuvenilor pentru ca de Paşte să fie transformaţi in friptură, stufat şi drob. De câteva zile, în Piaţa Centrală a început vânzarea mieilor.Cine vrea să pună pe masa de Paşte bucate alese trebuie să ştie că anul acesta vor plăti mai mult decât anul trecut pentru kilogramul de carne de miel. În plus, mieii sunt mai mari în greutate faţă de cei din 2010, întrucât Sărbătorile Pascale au picat cu circa o lună mai târziu, încep cu opt şi ajung până la 16 kg. Zeci de miei stau astfel atârnaţi în cârlige, în timp ce comercianţii trăgeau speranţa că vor atrage un cumpărător. Vânzarea mielilor a început şi în Piaţa Centrală de circa o săptămână, după ce hipermarketurile vând de aproximativ două săptămâni. Producătorii locali spun că preţul mieilor, între 20-25 de lei, nu are concurenţă şi că este negociabil. În plus, unii comercianţi acceptă şi bonuri de masă. Cu toate acestea, vânzarea merge destul de slab, dar oamenii speră că vor vinde mai bine pe ultima sută de metri.

 

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!