Actualitate Educație La zi ORDINE PUBLICA

LA MULȚI ANI, TUTUROR TĂTICILOR!

Astăzi, 13 mai, este Ziua Internațională a Tatălui.

Zilele Părinților sunt marcate în România prin lege, oficial ca Ziua Mamei în prima duminică a lunii Mai și ca Ziua Tatălui în a doua duminică a lunii Mai.
Sărbătorirea anuală atât a mamei cât și a tatălui confirmă așadar perfecta egalitate în drepturi a celor doi părinți, fiind si o oportunitate de exprimare a aprecierii dragostei și efortului părinților în creșterea și educarea copiilor.
Ziua tatălui si, deopotrivă, ziua mamei sunt sărbători dedicate părinților responsabili, implicați în creșterea și educarea propriilor copii, fiind potrivite modalități pentru promovarea modelelor pozitive în societate.
Prin urmare, Ziua tatălui are o semnificație aparte, ajută la recunoașterea contribuției individuale a fiecăruia dintre cei doi părinți la viața de familie. Este si un mijloc de întărire a legăturilor dintre tați și copii și de a atrage atenția taților asupra obligațiilor și responsabilităților pe care le au.
Părinții sunt cei mai importanți oameni din viața noastră și ar fi bine să le amintim asta mai des. Ei reprezintă modelele noastre.
În poliția giurgiuveană sunt mulți tati model, unul dintre ei fiind comisarul Alin Georgescu, șeful Centrului Operațional.
La cei 38 de ani, el are o familie minunată, o soție frumoasă, Emanuela, în vârstă de 29 ani și doi copii reușiți, Crina, de 8 ani și Tudor de 9 luni.
Alin este un tată atent și iubitor, dar și un bun polițist.
La mulți ani tuturor tăticilor din poliția giurgiuveana!

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!