Fără categorie

La Timișoara a fost lansat proiectul antidrog: “Nu ești singur și nici singurul”

La Timișoara a fost lansat proiectul antidrog: “Nu ești singur și nici singurul”, unde a fost lansată cartea giurgiuveanului Cătălin Țone: Marihuana, drumul spre iad.

Se pare că ardelenii sunt mult mai preocupați în educarea tinerilor, decât responsabili din alte zone ale țării, pentru că, în doar câteva luni, au organizat cele mai interesante conferințe antidrog din țară, atât ca participare cât și ca mesaje transmise.

Astfel, la Cluj și la Satu Mare, mii de tineri au umplut sălile de conferințe, la prezentarea cărții “Marijuana, zborul spre iad”, scrisă de comisarul șef Cătălin Țone, șeful Serviciului Antidrog București, un giurgiuvean implicat și apreciat..

Pe 25 Ianuarie, lansarea cărții a înregistrat un succes și la Timișoara, cu ocazia conferinței „Stop drog! Fii liber!¨, eveniment ce a strâns in Sala Multifuncțională a Consiliului Județean Timiș sute de adolescenți și tineri.

Conferința face parte dintr-un proiect amplu derulat în Timișoara, denumit “Nu ești singur și nici singurul”, care are menirea de a convinge tinerii să nu aleagă drumul către consumul de droguri.

Activitatea a fost organizată de către Clubul Lions Diamond Timișoara și a avut ca parteneri Penitenciarul Timișoara și Inspectoratul Școlar Județean Timiș.

În cadrul evenimentului, Penitenciarul Timișoara a aprobat participarea unui deținut al acestei unități, condamnat pentru trafic de droguri. Acesta le-a povestit tinerilor cum patima drogurilor și dependența l-au împins să vândă droguri și, astfel, a ajuns după gratii.

Clubul Rotary Danubius Giurgiu și Publicația “Informația de Giurgiu”, nu s-au lăsat mai prejos și, în parteneriat cu comisarul șef Cătălin Țone, vor organiza, în perioada următoare, o conferintă antidrog la Giurgiu, cu multe elemente de inedit, destinată adolescenților din segmentul de vârsta 14-16 ani.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!