Actualitate

Liberalii giurgiuveni, preocupaţi de viitor!

pnl nouPreşedintele PNL Giurgiu, Gheorghe Ştefan, a organizat miercuri, 31 august, o conferinţă de presă la care a luat parte şi deputatul Viorel Teodorescu şi Denis Sanda, ambii foşti membrii UNPR care, după unificarea UNPR cu PMP, nu s-au mai regăsit în noua formaţiune. Decizia de a părăsi respectivul partid a fost luată după ce, la nivel naţional, s-a decis ca Radu Popa să preia conducerea filialei judeţene a PMP Giurgiu.

Preşedintele PNL Giurgiu, Gheorghe Ştefan, a subliniat că PNL Giurgiu tratează cu seriozitate maximă  perioada care va urma, din perspectiva alegerilor parlamentare.

 „Cu două sau trei excepții, aproape toți colegii dinPNL care, dintr-un motiv sau altul, în ultimii 2 – 3 ani, au ales să ne părăsească, s-au întors în partid. Este evident că, ne pregătim de o campanie electorală care trebuie să se bazeze pe proiecte, fiindcă e vorba de guvernare, de proiect de țară, de mediu de afaceri și sper ca, în maximum o lună de zile, să vă putem prezenta proiectele PNL pentru România, pentru următorii patru ani”, a declarat Gheorghe Ştefan.

La rându-i, deputatul Viorel Teodorescu a declarat că este pregătit să îşi ajute colegii şi că nu va candida pentru un nou mandat de parlamentar. „Deşi nu am vorbit cu toţi colegii mei din teritoriu, sunt convins că majoritatea vor alege să mă urmeze. Şi doar de la UNPR, ci şi de la PMP”, a declarat Viorel Teodorescu.

Într-adevăr, discuţii au fost purtate şi cu reprezentanţi ai PMP din judeţ, lucru recunoscut de altfel. Răspunzând unei întrebări, preşedintele Gheorghe Ştefan a confirmat că s-a întâlnit cu conducerea filialei PMP de la Clejani care trece la PNL, fiindcă spunea acesta „cele câteva sute de voturi obţinute la alegerile locale contează!”

Alături de cei trei, la conferinţa de presă a PNL, s-a aflat şi preşedintele PNL municipal, Cosmin Marciu care a salutat revenirea în partid a fostului coleg Teodorescu, convins  fiind de faptul că, în ultimul an, PNL Giurgiu a reuşit să recupereze  ceea ce alţi colegi, care azi nu se mai regăsesc în rândurile partidului ci la alte formaţiuni, au reuşit să distrugă.

M. M.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!