Actualitate Sport

Liceenii de la "Economic" i-au bătut în finală pe cei de la "Tudor Vianu"

fotbalZeci de tineri giurgiuveni au petrecut prima parte a zilei de sâmbătă, 23 noiembrie, făcând mişcare. Şi nu oricum, ci jucând fotbal, într-o competiţie organizată de tinerii liberali din municipiu. Evenimentul i-a fost dedicat renumitului Narcis Coman.
Preşedintele organizaţiei municipale a TNL Giurgiu, Emil Epure, ne-a spus că au intrat în joc 7 echipe, cu băieţi de la Colegiul Naţional „Ion Maiorescu” şi de la liceele „Tudor Vianu”, „Nicolae Cartojan”, Liceul de Chimie, cel „Economic”, Liceul de Marină şi cel Tehnologic.
„A fost o zi reuşită, fără niciun fel de probleme, s-a jucat fotbal, iar Narcis Coman, cel căruia i-am dedicat concursul, a fost acela care a dat lovitura de început, dar a şi stat până la final pentru a oferi premiile”, ne-a zis Emil Epure.
Diplome au primit toţi participanţii, iar cei de pe primele trei locuri au primit medalii şi cupe. Câştigătorii „Cupei Narcis Coman” sunt băieţii de la Liceul Economic, cei care au avut ca ultimi adversari pe tinerii de la „Tudor Vianu”.
De menţionat este şi că liceenii noştri au fost încurajaţi de peste 150 de suporteri, competiţia fiind găzduită de sala de sport a Şcolii Generale Nr. 5 din municipiu. Tinerii liberali din oraş vor să mai organizeze un asemenea concurs, dar pentru fete şi la handbal.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!