Politic

Liliana Ciobanu susţine că Nicolae Barbu a interzis organizarea unei întâlniri a PPDD la Ateneul “Nicolae Bălănescu”

lcPreşedintele PPDD Giurgiu şi totodată deputat în Parlamentul României, Liliana Ciobanu, a făcut joi, în cadrul unei conferinţe de presă, mai multe declaraţii acide la adresa primarului Nicolae Barbu. Liliana Ciobanu susţine că primarul a interzis închirierea Ateneului Nicolae Bălănescu pentru o şedinţă internă a PPDD, că acesta i-a uitat pe cei care l-au sprijinit să iasă primar şi că preferă să stea mai mult prin străinătate decât să se ocupe de problemele oraşului.

Deputatul Liliana Ciobanu este foc şi pară pe primarul Nicolae Barbu după ce acesta a dat dispoziţie ca Ateneul Nicolae Bălănescu să nu fie închiriat pentru o acţiune a Partidului Poporului Dan Diaconescu, filiala judeţeană, ce va avea loc vineri.

Varianta deputatului Liliana Ciobanu a fost confirmată şi de directorul Centrului Cultural Ion Vinea, Virgil Peţanca. Acesta susţine că reprezentanţii PPDD nu au primit acceptul primarului pentru a organiza acţiunea la Ateneul Nicolae Bălănescu.

Preşedintele PPDD nu înţelege comportamentul edilului-şef în condiţiile în care acest partid l-a ajutat anul trecut să ocupe fotoliul de primar.

Liliana Ciobanu a criticat şi faptul că primarul Nicolae Barbu alege să meargă des în străinătate pentru a-şi petrece vacanţele decât să se ocupe de problemele giurgiuvenilor. Acesta a declarat că va purta o discuţie după ce acesta va reveni în Giurgiu

Primarul Nicolae Barbu şi administratorul public Emil Vucă se află într-un concediu de o săptămână în Grecia. Aceştia vor reveni în ţară luni.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!