Actualitate

Manifestări culturale, în siguranță alături de jandarmi

Jandarmii giurgiuveni vor asigura în acest sfârșit de săptămână măsurile de ordine publică pe timpul manifestărilor cultural-artistice și de agrement ce vor avea loc în municipiul Giurgiu. Misiunea acestora este de a asigura protecția participanților și desfășurarea activităților în condiții de siguranță.
Patrulele Jandarmeriei vor acționa pentru prevenirea faptelor antisociale și vor asigura buna desfăşurare a următoarelor manifestări:

  • marș dedicat “Zilei Internaționale a Iei”, în data de 24.06.2017, începând cu ora 09.30 pe traseul Primăria Giurgiu – parcul Alei;
  • concurs de vâslit în canotci de 10+1 dedicat “Zilei Internaționale a Dunării”, în data de 25.06.2017, începând cu ora 09.00 la Centrul de agrement de pe Canalul Cama, în zona Podului Bizetz.

Având în vedere faptul că se estimează participarea unui public numeros la aceste manifestări, Jandarmeria Giurgiu recomandă cetăţenilor să aibă un comportament civilizat şi să respecte indicațiile organizatorilor.
Totodată, pentru ca cetăţenii să sărbătorească în siguranță, jandarmii le recomandă:

  • să evite implicarea în conflicte de orice natură;
  • să supravegheze în permanență minorii care îi însoțesc;
  • să apeleze numărul unic 112 în caz de urgenţă sau să se adreseze cu încredere celei mai apropiate patrule de ordine şi siguranţă publică.

             Compartimentul Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul 

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!