Actualitate Economic La zi Politic

Maria Gabriela Horga, candidatul PNL Giurgiu pentru Camera Deputatilor: Susținem producătorii autohtoni!

#Susținem producătorii autohtoni!

Am fost în această dimineață, alături de Costel Dumitru, primarul din Florești- Stoenești, la târgul de la Bolintin Vale de unde se aprovizionează cu fructe și legume românești foarte mulți dintre giurgiuveni, dar și mulți dintre bucureșteni. Am plecat cu pungile pline de mere, pere, gutui parfumate și legume de sezon proaspete cât să mă țină toată săptămâna. Am stat de vorbă cu fiecare dintre vânzătorii de la care am cumpărat și am aflat că mulți dintre ei vin săptămânal să-și vândă produsele muncite din greu. M-am bucurat că am putut să le spulber îngrijorările și să le spun că vor avea unde să-și vândă marfa și săptămâna viitoare pentru că acest târg în aer liber nu se va închide nici măcar temporar. Știu ca mulți dintre cei care își câștigă pâinea din agricultură sau din grădinărit se întreabă ce se va întâmpla cu ei de mâine când intră în vigoare noile restricții decise de Guvern pentru protejarea sănătății românilor.

Președintele Consiliului Județean Giurgiu, Dumitru Beianu, le-a dat asigurări că absolut toți primarii PNL au găsit deja soluții pe care le vor pune în aplicare pentru fiecare piață sau târg care funcționează în mod normal în spații acoperite. Iar europarlamentarul Dan Motreanu, președintele PNL Giurgiu, a vorbit cu producătorii despre subvenții și fondurile europene pe care România le are la dispoziție pentru agricultură în perioada următoare și cu care se pot face atât de multe cu voință politică și cu implicare.

Măsurile de restricție sunt strict temporare și sperăm că vom reveni cât mai repede la normal dacă numărul de cazuri noi de COVID-19 vor scădea. Producătorii autohtoni trebuie să știe că Guvernul PNL îi protejează și că încurajează cumpărarea de produse românești. Propaganda mincinoasă a PSD nu convinge pe nimeni. Fructele, legumele, carnea și lactatele românești se vor vinde în continuare în piețe amenajate în aer liber, volante sau cu pereți deschiși!

#ProtejămProducătoriiAutohtoni#SănătateaRomânilorPrioritară#GuvernareLiberală

(PNL Giurgiu, Cod Mandatar financiar 11200025)

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!