La zi

Ministere după oameni în loc de oameni pentru ministere

Ministrul Economiei Varujan Vosganian a declarat într-o recentă conferinţă de presă că, în România, ministerele sunt create după oameni, în loc să fie numite persoane competente pentru fiecare minister. ”Noi facem ministere după oameni, nu alegem oameni pentru ministere. Fiecare nou guvern schimbă modul de guvernare.”

În altă ordine de idei, Vosganian a precizat că intenţionează să elaboreze o strategie de reindustrializare a ţării, care va presupune vânzarea participaţiilor minoritare ale statului. ”Tranziţia se va încheia când se vor emancipa mentalităţile. Obiectivul ministerului este transferarea economiei de stat către privat, asta înseamnă privatizarea companiilor de stat. Trebuie să vindem participaţiile minoritare, trebuie să scăpăm de aceste codiţe. Acestea nu sunt cadavre, sunt componente ale economiei româneşti care pot fi valorificate.”

Ministrul Varujan Vosganian a transmis românilor că trebuie să fie mândri şi de economia lor, nu doar de fotbalişti şi de interpreţii de muzică populară.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!