Actualitate

Nicolae Florian (PNL): “Numărul membrilor activi s-a triplat!"

florian  nicolaeŞi-ar fi dorit ca Noruţ Stănişteanu şi Corneliu Mincă să facă parte din echipa sa pentru reconstrucţia municipiului Giurgiu, susţine candidatul PNL pentru Giurgiu, deputatul Florian Nicolae. Ba, mai mult, Florian Nicolae a  subliniat că i-a propus acest lucru domnului Stănişteanu.

„Regret plecarea unor colegi din partid, dar trebuie să spun că lui Noruţ i-am făcut o propunere să facem o echipă. Cu domnul Mincă nu am vorbit.  Cei doi sunt bineveniţi în Organizaţia Municipală, dacă vor cumpăni asupra deciziei şi se vor gândi să revină în partid”.

Insă, e puţin probabil ca acest lucru să se şi întâmpla. Cel puţin nu acum fiindcă sunt orgolii, de a fi candidat, din partea unora. Iar faptul că au existat negocieri cu alte partide şi, mai nou, înfiinţarea unui nou partid din oamenii plecaţi de la PNL, dar şi de la alte partide, vin să reconfirme ideea că aceştia  intenţionau de mult să plece din partid. Aşteptau, doar, momentul “potrivit”.

Cu toate acestea, “Organizaţia municipală se întăreşte cu noi membri ceea ce mă motivează şi mă determină să sper într-un rezultat foarte bun la alegerile locale. Numărul membrilor activi s-a triplat, practic, şi o să vedeţi că printre cei care s-au înscris în organizaţia municipală sunt foarte multe persoane cunoscute”, a conchis deputatul Florian Nicolae.

N.M.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!