Actualitate

Nicolae Florin Preda, un om deVOTAT oamenilor din comuna Vărăşti!

preda varastiŞi la Vărăşti, Partidul Naţional Liberal are o echipă tânără şi un candidat cu şanse reale de a ajunge primarul comunei, Nicolae Florin Preda, tânărul care a ales PNL pentru a face o altfel de politică, aceea a cetăţeanului! Vrea să să facă ceva pentru semenii săi, nu vrea să stea pe margine ci a ales să se implice. Nicolae Florin Preda vrea să modernizeze, să îmbunătăţească viaţa oamenilor şi să dezvolte mai mult comunitatea, ştiut fiind faptul că Vărăşti este o comună cu potenţial, uman şi economic. Nicolae Florin Preda a arătat că îi pasă de comună. A arătat că este un om cu idei, cu concepii inovatoare, ambiţios şi  determinat, care vrea să trăiască alături de copii într-o localitate modernă. De aceea, Nicolae Florin Preda a ales să candideze la funcţia de primar al comunei Vărăşti.

“Voi fi alături de oameni, indifferent de orientarea loc politică. Îmi doresc să fiu primarul tuturor. Vreau să aduc linişte şi armonie în administraţia locală!, a declarat candidatul PNL pentru funcţia de primar al comunei Vărăşti.florin preda

Nicolae Florin Preda vine în faţa oamenilor cu un program bine stabilit, cu proiecte care interesează, deopotrivă, pe toată lumea fiindcă ele au venit chiar de la concetăţenii săi.

Asfaltarea tuturor străzilor, efectuarea planurilor cadastrale , extinderea reţelei de iluminat public, efectuarea unui sistem de canalizare performant cu fonduri europene , efectuarea unui sistem de alimentare cu gaze, tot cu fonduri europene, deschiderea unui birou, în cadrul primăriei, care să poată oferi consultanţă agricolă oamenilor,  refacerea sistemelor de încălzire de la şcoli, în vederea asigurării  unei temperaturi ambientale optime în sălile de cursuri,  rezolvarea situaţiei colectării gunoiului menajer, astfel încât să nu mai existe nicio locuinţă din care să nu se colecteze gunoiul, sunt doar câteva dintre priorităţile viitorului primar al comunei Vărăşti.

InfoPress

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!