Actualitate

O NOUĂ COMPETIŢIE SPORTIVĂ, LA PRUNDU

mmaraton-1Duminică, 25 octombrie, comuna Prundu va găzdui a doua ediţie a întreceri sportive „Maratonul Dunării”, o competiţie adresată tuturor celor pasionaţi de ciclism. Organizatori sunt Primăria Comunei Prundu şi Riders Club.

Primarul Cătălin Corbea îi invită pe toţi cei interesaţi, concurenţi şi spectatori, să participe la acest eveniment de excepţie pentru judeţul Giurgiu:

” Vă invităm să culegem roadele experienţelor de până acum şi să ne bucurăm de un super maraton care, prin combinaţia de forme geografice, doreşte să dea o notă aparte finalului de sezon de ciclism. Maratonul Dunării, organizat de Răzvan Juganaru, multiplu campion naţional MTB, Ciclocross şi Velodrom, cu ajutorul echipei MPG şi a PRIMĂRIEI COMUNEI PRUNDU, este o surpriză oferită riderilor, cu ingrediente atent alese pentru a rezulta trasee atractive. Astfel, ne vom putea relaxa în natură, în sudul judeţului Giurgiu, la PRUNDU şi ne vom putea bucura într-o singură tură de toate frumuseţile naturale ce pot fi întâlnite în zona de câmpie.”
La prima ediţie au participat 770 de concurenţi, veniţi din toate colţurile ţării.

Aşadar, pe 25 octombrie, la Prundu sunt așteptați iubitorii mersului pe două roți, fie el cu sau fără motor, pentru a petrece, din nou, o zi minunată cu mișcare, în aer liber.

M. M.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!