Actualitate Anunțuri

“O săptămână plină pentru APA SERVICE”

Lucrări planificate sau neplanificate, avarii şi intervenţii în reţelele de apă sau canalizare, sprijin la nevoie pentru unitatea de Pompieri, niciun utilaj staţionat în curtea societăţii ci toate pe teren- cam aşa arată o zi plină pentru lucrătorii de la Apa Service Giurgiu.

Operatorul regional a finalizat recent reabilitarea reţelei de canalizare menajeră pe strada Salciei, lăsând drum liber utilajelor să  asfalteze această stradă centrală. Chiar astăzi, Apa Service are planificată o intervenţie în Piaţa Centrală pentru schimbarea unor conducte şi racorduri, intervenţie care va necesita întreruperea, pentru scurt timp, a alimentării cu apă în zonă. Urmează decolmatarea bazinului de stocare a apei pluviale din strada Berzei şi, desigur, intervenţiile zilnice la solicitările dispeceratului societăţii.

Revenim cu amănunte despre activitatea noastră, într-o rubrică pe care dorim să o permanentizăm: “O săptămână plină pentru APA SERVICE”- iar dvs., clienţilor noştri, o zi liniştită vă dorim şi apă sănătoasă la robinete!

Conducerea Apa Service S.A.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!