Politic

Pe modelul autorităţilor din cele două regiuni, TNL Giurgiu şi liberalii din Ruse vor semna un parteneriat

_DSC1851În rândul organizaţiilor de tineret ale PNL din România, cea de la Giurgiu tocmai a înregistrat o premieră. Adică, tinerii noştri liberali sunt singurii din ţară care vor semna un parteneriat cu omologi din alte state. Anunţul a fost făcut, vineri, în conferinţă de presă, de liderul organizaţiei judeţene a TNL Giurgiu, Alin Guţu.
El i-a anunţat pe jurnaliştii locali că joi, 20 februarie, a avut loc, la Giurgiu, o a doua întâlnire cu tineri liberali care fac parte din comunitatea turcă din Ruse. „Am pus la punct un parteneriat şi ne propunem, în primul rând, să facem schimb de experienţă, de idei, iar după aceea, să începem să lucrăm efectiv. Suntem prima organizaţie la nivel naţional care cooperează cu alţi tineri străini din marea familie liberală”, a spus Alin Guţu.
Pe de altă parte, şeful tinerilor liberali giurgiuveni a anunţat, în cadrul aceleiaşi conferinţe de presă, că Săptămâna TNLove este aproape de final. Joi noaptea, la ora 24.00, s-a încheiat votul pentru cele mai frumoase poze cu cuplurile de giurgiuveni care s-au înscris în competiţia organizată de Valentine’s Day. Pe primul loc s-a clasat un cuplu care a obţinut 626 de like-uri pe pagina de facebook a TNL Giurgiu.
Vineri, 21 februarie, a avut loc o altă acţiune în cadrul Săptămânii TNLove, de această dată menită să celebreze Dragobetele, sărbătorit în România pe 24 februarie. Îndrăgostiţii au postat pe inima uriaşă amplasată în Parcul „Mihai Viteazul” bileţele cu declaraţiile lor de dragoste.
Toate premiile vor fi acordate în cadrul unei petreceri ce va avea loc vineri seara, unde sunt aşteptaţi peste 130 de tineri giurgiuveni.
C.S.
 

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!