Actualitate

Peste 1,5 miliarde lei vechi- amenzi rutiere aplicate la Giurgiu, în doar 3 zile

118377 politieDrumurile naţionale, dar şi arterele rutiere din oraşele Bolintin Vale, Mihăileşti şi municipiul Giurgiu au fost în atenţia poliţiştilor giurgiuveni, weekendul trecut. În doar câteva zile, ei au dat peste 330 de amenzi şoferilor care au încălcat reguli de circulaţie sau alte norme în acest domeniu.


Astfel, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie(IJP) Giurgiu, cms. Cristian Şuţă, s-a acţionat, în zilele de weekend, în zonele şi intervalele orare considerate „de risc”.
„În urma activităţilor, au fost aplicate 338 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproximativ 152.000 de lei, fiind reţinute 21 de permise de conducere şi 5 certificate de înmatriculare. Cele mai multe amenzi, respectiv 150, au fost aplicate de poliţiştii rutieri pentru încălcarea regimului legal de viteză, având în vedere şi acţiunile efectuate la acest sfârşit de săptămână pentru combaterea excesului de viteză”, a spus Şuţă.
Purtătorul de cuvânt al IJP Giurgiu a precizat că poliţiştii au mai dat amenzi şi şoferilor care nu purtau centura de siguranţă, celor care au fost prinşi băuţi la volan sau celor care au parcat maşina în locuri nepermise.
„Totodată, au fost sancţionaţi 2 pietoni, 2 biciclişti şi 2 căruţaşi pentru diverse încălcări ale normelor rutiere. În acest weekend, au fost înregistrate 5 accidente rutiere, în urma cărora 6 persoane au fost rănite uşor”, a mai spus Cristian Şuţă.
 
C.S.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!