Politic

Plângere penală pe numele premierului

Ministrul Turismului, Elena Udrea, tine o conferinta de presa, la sediul Ministerului, in BucurestiPartidul Mişcarea Populară a depus marţi, 6 mai, la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, o plângere penală împotriva primului ministru Victor Ponta, şi a lui Ion Lazăr, şeful  Corpului de Control al primului ministru. Partidul condus de Elena Udrea îi acuză de abuz în serviciu şi inducerea în eroare a organelor judiciare.Udrea, în conferinţa de presă pe care a organizat-o în aceeaşi zi, nu a uitat să adauge ameninţarea şi şantajul pe lista plângerii penale, acestea fiind pedepsite de articolul 47 din noul Cod Penal.
Fostul ministru al Turismului în Guvernul Boc susţine că Ponta şi-a transformat Corpul de Control în organ de intimidare, şantaj şi represiune împotriva celor care i se opun.
”Domnul Victor Ponta a ajuns până acolo încât i-a luat la control şi pe cei care au semnat listele iniţiate de PMP împotriva creşterii preţului la combustibili…”, a declarat Elena Udrea.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!