Actualitate Politic

PNL a lansat Programul de guvernare

gorghiu si blagaCopreședinții PNL Vasile Blaga și Alina Gorghiu au lansat Programul de guvernare al PNL. Cu ocazia lansării Programului de guvernare elaborat sub coordonarea premierului din umbră al PNL, Cătălin Predoiu, copreşedinţii PNL au lansat oficial invitația tuturor partidelor parlamentare să ia la cunoștință despre ceea ce propun liberalii și să se alăture proiectului.

Îi invităm pe toți cei care cred că a venit vremea unui nou guvern, a unui nou proiect să ni se alăture într-o nouă majoritate, care să înlăture de la putere PSD”, a declarat copreşedintele PNL, Vasile Blaga.

„Pe baza acestui program de guvernare lansăm astăzi invitaţia către toată lumea, către toţi care doresc să susţină un program PNL astfel încât să guvernăm cu o majoritate parlamentară, care să schimbe guvernarea PSD. Este o invitație pentru toate forțele politice să începem un nou ciclu în conformitate cu programul lansat și asumat de președintele Klaus Iohannis., a decarat, la rându-i, și Alina Gorghiu, copreşedinte PNL.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

1 comentariu

gigi 3 martie 2015 at 20:32

Premier din umbra care a aprobat taierea pensiilor, salariilor si mai ales faptul ca a fost in PDL ….chiar nu ne intereseaza de programul de guvernare maret….zic ei!

Răspunde

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!