Actualitate Politic

PNL Giurgiu, alegeri interne! Dana Danciu candidează pentru preşedinţia Organizaţiei municipale

Dana Andreea Danciu, candidat înscris pentru funcţia de preşedinte al PNL municipiul Giurgiu, şi-a invitat colegii, preşedinţi de osv-uri, consilieri locali şi judeţeni la o întâlnire informală, tocmai pentru a-şi face cunoscute intenţia de candidatură şi o parte din obiectivele cuprinse în programul său politic.
„Am onoarea de a mă prezenta în faţa dumneavoastră cu un plan menit a resuscita ceea ce a fost până nu de mult una dintre cele mai puternice filiale ale Partidului Naţional Liberal.  Planul meu pentru revitalizarea Partidului Naţional Liberal la Giurgiu se bazeaza pe patru arii cheie:  Reconstrucţia Organizaţională; . Recredibilizare şi redefinire, la momentul actual, ca partid de opozitie;  Comunicare şi promovare,  Pregătire pentru alegerile viitoare.
În acest moment, la Giurgiu, Partidul Naţional Liberal se află într-o profundă criză de imagine fiind văzut ca un partid necredibil, un fapt dovedit cu prisosinţă de rezultatul extrem de slab obţinut la alegerile parlamentare. De altfel,  lipsiţi de reala susţinere a liderilor locali, reprezentanţii partidului în Consiliul local se văd a fi complet expuşi, generându-se astfel impresia că PNL se află în derivă totală. Nu în ultimul rând, Partidul Naţional Liberal este complet lipsit de vizibilitate, atât ca partid de opoziţie, cât şi din punct de vedere al prezenţei în societate.
PNL Giurgiu, cu acordul majorităţii membrilor exprimat prin criteriu de reprezentare, va colabora strâns cu preşedintele organizaţiei judeţene spre identificarea liniilor comune de acţiune, integrate în întreg judeţul, precum şi pentru promovarea potenţialilor candidaţi ai PNL la alegerile parlamentare ce vor urma.
Proiectul meu are caracter de prezentare generală şi este departe de a epuiza măsurile necesare revigorării Partidului Naţional Liberal la Giurgiu întrucât va trebui să fie completat cu elemente din Moţiunea candidatului câştigător al preşedinţiei Partidului Naţional Liberal. Aşa să ne ajute Dumnezeu!”, a declarat Dana Andrea Danciu, candidat la preşedinţia PNL municipal, subliniind, totodată, că nu are intenţia de a solicita vreo funcţie sau vreun loc pelista la alegerile viitoare. Dimpotrivă, Dana Danciu vrea să reconstruiască PNL Giurgiu pe adevăratele valori ale liberalismului.
Dana Danciu şi-a mai declarat susţinerea pentru Dumitru Beianu, de asemenea, candidat pentru preşedinţia Partidului Naţional Liberal, favorit de altfel de majoritatea delegaţilor la conferinţa judeţeană, acesta fiind omul care a demonstrat că are capacităţi manageriale şi de organizare.
Prezent la întâlnirea cu activiştii de la municipiu, Dumitru Beianu a subliniat că “PNL Giurgiu are nevoie, în acest moment,  de oameni care să reconstruiască partidul, din perspectiva alegerilor viitoare, dar mai ales pentru reprezentarea oamenilor care cred în liberalism şi în măsurile unui partid de dreapta, ancorat în realităţi şi singurul capabil a aduce bunăstare oamenilor. E important să promovăm oameni noi, oameni cu viziune, care să fie sinceri, corecţi să, mai ales, să fie oameni de echipă. Consider că este atât de important să dăm o şansă fiecăruia dintre noi pentru a demonstra ce poate.
Am spus-o şi repet:  candidez pentru funcţia de preşedinte al filialei PNL, nu împotriva cuiva, ci pentru că îmi pasă de viitorul acestui partid. Cred că tărie că PNL Giurgiu poate redeveni prima forţă pe eşichierul politic giurgiuvean!”
Dumitru Beianu a mai precizat că îşi doreşte ca alegerile interne să fie corecte şi să se desfăşoare conform deciziilor aprobate la centru, precizând că a avut discuţii cu preşedintele interimar Gheorghe Ştefan, acesta din urmă fiind tot mai dezamăgit de faptul că a fost trădat tocmai de cei pe care i-a creditat cu încrederea sa şi acceptând că unele declaraţii şi decizii au fost pripite, şi astfel au convenit împreună pentru susţinere în turul doi al alegerilor interne din partid.
Revenind la Proiectul politic al Danei Andreea Danciu, precizăm că va fi documentul cu care va veni în faţa delegaţilor, la conferinţa municipală din 22 aprilie, competiţie ce se va desfăşura la Casa Armatei  din municipiul Giurgiu.

M. M.

 

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!