Actualitate

PNL Giurgiu: Start cu Cioloș la miezul nopții, în municipiu

_dsc0500O echipă de 30 de liberali condusă de candidații PNL pentru Parlament a lansat campania electorală a partidului, chiar la miezul nopții dintre joi și vineri. De astăzi, partidele politice se supun rigorilor legale ale perioadei electorale.
Echipa PNL a marcat momentul prin lipirea, chiar de către candidați, a primelor afișe electorale la locurile special amenajate în municipiul Giurgiu, afișe ce îl infățișează pe candidatul partidului pentru funcția de premier, Dacian Cioloș, și mesajul partidului: România, Înainte!
Candidatul PNL, locul 1 pentru Senat, Dan Vlaicu, un specialist în administrație publică promovat de PNL în noua generație de oameni politici, a declarat la eveniment: “România are azi o singură soluție de premier cinstită: Dacian Cioloș și un partid schimbat din temelii: PNL. Cu ele Giurgiu și România merg înainte!”. Dan Vlaicu a condus Autoritatea pentru Protecția Consumatorilor (2007-2009), având primele intervenții majore în legislație pentru a opri clauzele abuzive în relația bănci-clienți, iar ca vicepreședinte al Autorității Electorale Permanente (2012-2016) a lucrat pentru stoparea turismului electoral, prin modernizarea legislației electorale.
Dumitru Beianu, fost președinte al Consiliului Județean și al doilea pe lista de la Senat la PNL, a declarat: „Giurgiu are foarte multe proiecte rămase nerealizate. E momentul să gândim foarte serios aceste alegeri. Trebuie să mizăm pe profesioniști, pe oameni corecți, sinceri, și realizările nu vor întârzia să apară”.
Marian Măroiu, candidat pentru a doua poziție la Camera Deputaților, un expert în autorități de verificare și control, a promis că: „Vom face o campanie civilizată, constructivă, venim cu proiecte benefice pentru România și Giurgiu, pentru cetățeni. Obiectivul nostru pentru 11 decembrie este să câștigăm la Giurgiu: 2 deputați și 1 senator”.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!