Actualitate Comunicate La zi Politic

PNL Giurgiu: Vom continua să ne concentrăm pe proiecte care să îmbunătățească calitatea vieții în Stănești!

Toma Petcu, camdidat CJ Giurgiu: „Despre primarul Dănuț Mitrea nu este nevoie să spun prea multe, deoarece rezultatele sale politice și administrative, la cârma comunei Stănești, vorbesc de la sine. Realizările sale au avut un impact semnificativ asupra comunității, de la îmbunătățirea infrastructurii locale până la dezvoltarea serviciilor publice esențiale.

Integritatea și dedicarea noastră față de comunitate sunt pilonii care ne ghidează acțiunile. În această perioadă, vom face tot posibilul să accesăm orice proiect și să prioritizăm orice inițiativă care poate aduce beneficii comunei noastre. Ne angajăm să colaborăm strâns pentru a atrage fonduri și resurse necesare dezvoltării locale, asigurându-ne că fiecare pas pe care îl facem este în interesul dumneavoastră.

Vom continua să ne concentrăm pe proiecte care să îmbunătățească calitatea vieții în Stănești. Totodată, ne propunem să susținem inițiativele educaționale și culturale, creând astfel un mediu propice pentru creșterea și dezvoltarea tinerilor din comunitate.

Suntem determinați să facem din Stănești un loc mai bun pentru toți locuitorii săi, iar cu sprijinul și implicarea dumneavoastră, suntem convinși că vom reuși să atingem toate obiectivele propuse.

Felicitări și succes pe 9 iunie, Dănuț!”

Comandat de PNL Giurgiu, realizat de SC ROMPROD SRL – Informatia de Giurgiu – CMF 21240015

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!