Actualitate

Poliția vă informează!

POLIȚIȘTII GIURGIUVENI AU FOST LA DATORIE PENTRU ASIGURAREA MĂSURILOR DE ORDINE LA MECIUL DE FOTBAL DINTRE AS SINGURENI – AS ACADEMIA RAPID
 Polițiștii din cadrul structurilor de ordine publică, rutier, investigații criminale și din structurile de arme, explozivi și substanțe periculoase au vegheat la desfășurarea în bune condiții a meciului din prima manșă a barajului de calificare în divizia a III –a .
Pe Stadionul „Marin Anastasovici” din municipiul Giurgiu, la meciul de fotbal AS Singureni – AS Academia Rapid, au fost prezenți aproximativ 4100 reporteri, din care 1600 ai echipei AS Academia Rapid.
Acest eveniment a fost monitorizat în permanență de polițiștii giurgiuveni, care au avut în vedere inclusiv traseele de deplasare  ale suporterilor.
Cu ocazia activităților desfășurate, polițiștii giurgiuveni au identificat un tânăr de 26 de ani, din Moreni, județul Dâmbovița, care avea activă interdicția de a se afla la un eveniment sportiv, fapt pentru care  i s-a întocmit dosar penal.
De asemenea, polițiștii cercetează un tânăr de 29 ani, din comuna Săbăreni, județul Giurgiu  asupra căruia a fost identificată o torță, el fiind bănuit de săvârșirea infracțiunii de efectuare de operațiuni pirotehnice fără drept.
Polițiștii giurgiuveni nu au trecut cu vederea nici comportamentul vulgar al unui tânăr de 23 de ani, din municipiul București, care a fost sancționat contravențional cu 200 de lei, pentru săvârșirea în public de acte sau gesturi obscene.
 DEȘI PREZENTA HALENĂ ALCOOLICĂ, A REFUZAT TESTAREA CU APARATUL ETILOTEST ȘI RECOLTAREA PROBELOR BIOLOGICE DE SÂNGE
 Polițiștii giurgiuveni cercetează un tânăr, după ce a fost depistat conducând un autoturism pe drumurile publice sub influența alcoolului, acesta refuzând testarea cu aparatul etilotest și recoltarea probelor biologice de sânge.
 Sâmbătă, 16 iunie a.c., în jurul orei 05.30,  polițiștii giurgiuveni  au depistat în trafic pe Bulevardul București, din municipiul Giurgiu, un autoturism condus de un tânăr de 28 de ani, din comuna Stănești, județul Giurgiu, care prezenta halena alcoolică.
În urma testării cu aparatul etilotest, conducătorul auto a refuzat, fiind condus la spitalul în vederea recoltării de probe biologice, acesta  refuzând și recoltarea.
În cauza, polițiștii au întocmit dosar penal în care se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de refuz de prelevare de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
BUCUREȘTEAN DEPISTAT CONDUCÂND UN AUTOTURISM, DEȘI AVEA DREPTUL DE A CONDUCE SUSPENDAT
      Un bucureștean este cercetat de polițiști după ce a fost depistat în trafic conducând un autoturism, deși avea dreptul de a conduce suspendat.
Sâmbătă, 16 iunie a.c., în jurul orei 18.00, polițiștii giurgiuveni au depistat în trafic, pe Drumul Județean 401, în localitatea Herești, județul Giurgiu, un bărbat de 56 de ani, din municipiul București, în timp ce conducea un autoturism, deși avea dreptul de a conduce suspendat.
In cauză polițiștii au întocmit dosar penal în care se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii  de conducere pe drumurile publice a unui auto având dreptul de a conduce autovehicule suspendat.
NU A ACORDAT PRIORITATE DE TRECERE ȘI S-A ALES CU DOSAR PENAL
  O bucureșteancă este cercetată de polițiști, în urma unui accident rutier, după ce a intrat în coliziune cu un autoturism, pe fondul neacordării priorității de trecere.
 Sâmbătă, 16 iunie a.c., în jurul orei 15.00, pe drumul județean 601, în localitatea Malu-Spart, orașul Bolintin Vale, județul Giurgiu, o femeie de 58 ani, din municipiul București, în timp ce conducea un  autoturism, din cauza neacordării priorității de trecere, a  intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de un bărbat, de 52 ani, din comuna Bucșani, județul Giurgiu.
În urma accidentului a rezultat  rănirea bărbatului și a unui pasager care călătorea cu acestuia, un tânăr de 12 ani, din comuna  Bucșani, județul Giurgiu, cei doi au fost transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Ambii conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative și au fost conduși la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal în care se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.
 
 
 
 
 
 

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!