Actualitate

Poliţiştii de la Locală reacţionează la acuzaţiile primarului: "Vrea să distrugă Poliţia Locală cu orice preţ!"

politist local

După ce Barbu i-a criticat dur la şedinţa de bilanţ, poliţiştii de la Locală îi dau replica. Dincolo de un comunicat de presă oficial, emis de instituţia în cauză, mai interesante sunt părerile agenţilor simpli, care, însă, din motive lesne de înţeles, nu au curajul de a-şi spune numele. Un astfel de om a trimis un mesaj pe pagina oficială a redacţiei Valahia TV, un mesaj pe care îl redăm, aşa cum a fost redactat de autor, fără alte comentarii, considerând că cele spuse de omul în cauză sunt mai mult decât edificatoare pentru situaţia Poliţiei Locale Giurgiu:

„Doresc a va aduce la cunostinta mai multe nereguli ce se intampla la Politia Locala a municipiului Giurgiu.  Acest lucru s-a intamplat de cand a preluat conducerea orasului primarul Nicolae Barbu. Acesta nu numai ca submineaza autoritatea Agentilor din cadrul Politiei Locale Giurgiu ci mai mult de atat ne umileste de fiecare data cand are ocazia .

Oare asa trebuie sa functioneze o politie locala? Chiar daca ne subordonam primarului nu cred ca acesta trebuie sa cante si noi sa dansam. Tin sa mentionez ca lucrez in sistem de mult timp, am trecut prin Gardienii Publici, dupa aceea Politia Comunitara, iar in prezent Politie Locala. Sunt o persoana care a vazut multe lucruri si care stie multe din cele  intamplate de-a lungul anilor, dar nu in halul in care actualul primar, care s-a instalat formidabil de bine in scaun, doreste prin orice mijloace legale sau nelegale sa distruga Politia Locala sub orice forma.

Actualul director Lazar Ciobanu este legat de maini si de picioare si incoltit din toate partile;  acesta s-a zbatut pentru o schimbare a Politie Locale, a facut tot posibilul ca si agentii contractuali sa poata da sanctiuni, dar aceasta minune nu a durat decat cateva luni, deoarece adjunctul dadea imediat raportul primarului despre tot ce se intampla in institutie si au fost retrase deoarece primeau amenzi cei sus pusi cu primarul.

ROG FACETI PUBLIC ACEST MESAJ!NU IMI POT DA NUMELE REAL, DEOARECE IMI VOI FACE PROBLEME, DAR AM TRIMIS ACEST MESAJ SI LA ANTENA3 , CAT SI LA PARLAMENT”

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!