Eveniment La zi Social

Prinsă în flagrant luând mită de la un pacient

s560x316_Medic_de_la_Maternitatea_Bucur,_prins_in_flagrant_luand_mitaUn medic psihiatru al Compartimentului de Evaluare a Persoanelor Adulte cu Handicap, din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Giurgiu, a fost reţinut, după ce a fost prins în flagrant luând mită de la o persoană. Banii, respectiv 250 de lei, erau pentru ca medicul psihiatru, L. Ştefănescu, să facă evaluarea unei cunoştinţe a persoanei respective pentru obţinerea certificatului de handicap, se arată într-un comunicat de presă al celor de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Giurgiu.
Conform aceluiaşi document, un procuror al Parchetului şi poliţişti judiciari au organizat şi realizat prinderea în flagrant a medicului respectiv.
Cercetările au mai scos la iveală faptul că există suspiciunea că, între septembrie şi decembrie 2013, medicul ar fi primit, sub formă de mită, de la 35 de oameni sume cuprinse între 50 şi 250 de lei „pentru a le favoriza în vederea obţinerii certificatului de handicap, a menţinerii în gradul de handicap acordat, ori a revizuirii acestuia”, se arată în comunicat.
Medicul psihiatru a fost reţinut şi va fi prezentat instanţei de judecată cu propunerea de arestare preventivă.
sursa foto bzi.ro

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!