Actualitate

Profil de candidat! Dan Vlaicu, locul I la SENAT din partea PNL Giurgiu

30-sept-005Dan Vlaicu, candidatul PNL Giurgiu pentru Senatul României, a demonstrat, dacă mai era cazul,  în cadrul conferinţei de presă, că este un om bine pregătit şi, mai mult, cunoaşte problemele judeţului şi prin urmare va reprezenta cu cinste judeţul în Parlamentul României.

Dan Vlaicu a ocupat funcţia de vicepreşedinte cu rang de secretar de stat al Autorităţii Electorale Permanente, în perioada 2012 – 2016. A coordonat implementarea cu succes a Registrului Electoral al alegătorilor. A contribuit la iniţierea şi realizarea Sistemului Informatic de monitorizare a prezenţei la vot şi de combatere a votului multiplu.

În perioada 2007 – 2009 a fost preşedinte cu rang de secretar de stat al Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorului. A promovat reglementări importante.  în acest domeniu. Amintim doar o măsură ce vizează protecţia consumatorilor de servicii financiar-bancare.

Cariera lui Dan Vlaicu în domeniul administraţiei publice a început în anul 2004 când a fost ales consilier local al PNL în cadrul Consiliului Local al Primăriei sectorului 5.

Tot din anul 2004, şi-a desfăşurat activitatea şi în Guvernul României fiind consilierul personal al Ministrului delegat pentru coordonarea Secretariatului General al Guvernului, până în luna mai 2007.

Este membru al Partidului Naţional Liberal din anul 2000. A deţinut funcţia de Secretar General Adjunct al PNL din 2005 până în 2007. A fost consilier al Secretarului General al PNL între 2001 şi 2004.

În anul 2000 a absolvit Facultatea de Ştiinţe Politice şi Administrative, fiind licenţiat în Ştiinţe Administrative. S-a născut în anul 1976, este căsătorit şi are doi copii.

Cu alte cuvinte, PNL Giurgiu a făcut o alegere bună, atât în ce-l priveşte pe Dan Vlaicu, cât şi pe Gheorghe Ştefan, locul I la Senat, respectiv, locul I la Camera deputaţilor. 

M. M. 

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!