Actualitate Comunicate Educație

Proiect Centru educațional de tineret Găujani – t cum putem construi o campanie socială cu mesaj către comunitate

”În cadrul atelierelor de la Centrul educațional de tineret Găujani am explorat cum putem construi o campanie socială cu mesaj către comunitate.

Tinerii și tinerele de la centru au învățat care sunt pașii prin care dezvoltăm o campanie, cum ne alegem modul în care o punem în practică, fie ca este în fața școlii sau primăriei, fie ca este în social media, folosind Instagram și Tik-Tok.

Flashmob, jocuri, jonglerie și bannere cu mesaje au fost elementele de nelipsit pe care le-au folosit tinerii pentru a trage un semnal de alarmă cu privire la abandonul școlar cu care se confruntă în Găujani.

„Un om educat este un om implicat” a fost mesajul pe care vor să-l de-a mai departe către colegii lor, comunitate și către autoritățile locale.”

În cadrul proiectului – Centru educațional de tineret Găujani, derulat de Asociatia Avatar în parteneriat cu Asociatia Datini Educatie Cultura-Gaujani, procesul de formare a tinerilor din grupul local de inițiativă s-a încheiat în luna iulie cu atelierele de campanii stradale!

#centrutineretGaujani

www.asociatia-avatar.ro

___________________________

Scopul proiectului este creșterea gradului de implicare a cetățenilor în viața comunității și conștientizarea rolului și importanței organizațiilor societății civile în societate, prin înființarea unui centru educațional de tineret la nivelul comunei Găujani, județul Giurgiu.

Obiectivul proiectului este capacitarea unui număr de 10 tineri defavorizați din comunitatea Găujani, zonă insuficient deservită, de a deveni un nucleu local pentru inițiative civice, pe durata a 16 luni din proiect, prin înființarea unui centru educațional de tineret la nivel local.

Proiect derulat de Asociatia Avatar în parteneriat Asociatia Datini Educatie Cultura-Gaujani, cu sprijinul financiar Active Citizens Fund România, program finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021.

#haide #ActiveCitizensFund #Romania #activecitizens #EEANorwayGrants

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!