Actualitate

Război în PSD Giurgiu!

intalnire-PSD-GiurgiuAu convocat şedinţă extraordinară marţi, 9 august, la Consiliul judeţean, pentru a aproba trecerea Zonei Libere de la Consiliul local municipal la cel judeţean. Hotărârea a iscat nemulţumire, mai ales, în sânul Partidului Social Democrat. Ceea ce presa a relatat de-a lungul timpului, cum că între lideri ai PSD Giurgiu există neînţelegeri,  s-a demonstrat marţi, 9 august.

Marţi, la prânz, conducerea CJG şi administratorul public, Marian Mina şi Răzvan Cuc, ambii PSD,  ne-au vorbit despre oportunitatea trecerii Zonei libere la Consiliul judeţean. Câteva ore mai târziu, primarul Nicolae Barbu, preşedinte al Organizaţiei municipale a PSD Giurgiu şi-a exprimat nemulţumirea faţă de acest demers al colegilor tineri din partid şi a declarat că nu mai  poate susţine un partid care pune mai presus de interesele cetăţeanului, interesele unui grup. Prin urmare, primarul Barbu nu stă cu mâinile în sân, a informat si Instituţia Prefectului judeţului Giurgiu, cu privire la situaţia de fapt a Zonei libere.

Vom face referire pe larg atât cu privire la şedinţa de consiliu judeţean, cât mai ales la conferinţa primarului Nicolae Barbu, care e dispus să lupte pentru patrimoniul municipiului.

M. M.

 
 
 
 
 
 

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!