Actualitate

Revenind din concediu, primarul Nicolae Barbu a constatat “o viață politică locală inflamată!”

barbuCu mențiunea că încă nu cunoaște data începerii noului an școlar 2015-2016, edilul municipiului Giurgiu  a subliniat  într-o recentă conferinţă de presă că a monitorizat, totuși, foarte atent,  activitățile de igienizare  în toate școlile și grădinițele,  dând asigurări că lucrurile sunt destul de avansate la acest capitol.  Ceea ce-l îngrijorează, însă, pe edil este partea de investiții din cadrul structurilor de învățământ pe care unii directori de școli nu o stăpânesc foarte bine, în sensul că tot ceea ce ține de acest domeniu și respectiv întregul buget este subordonat Primăriei.
Subliniind, de asemenea,  că pe timpul cât s-a aflat în concediu, în Giurgiu, viața politică a fost extrem de inflamată pe subiectul EVACUAREA DE LA ISTRU, primarul Barbu a precizat  că situația în cauză este exclusiv „de competența  administrației publice,  în care soluțiile vreunui deputat nu au ce căuta”. Da, dar ce te faci: primarul era, din nou, în vacanţă.
Astfel, Barbu a precizat clar că modul  de repartizare a locuințelor sociale va rămâne cel existent deja, care nu cuprinde prioritate la priorități, ci doar un punctaj ce trebuie îndeplinit și care prevede mai întâi de toate o situație financiară stabilă a chiriașului. Mai mult, acesta a precizat că foarte mulți locatari de la Istru nu îndeplinesc condițiile de beneficiari, unii având datorii neachitate de peste zece ani, sunt proveniți din alte județe, printre aceștia numărându-se și doi urmăriți penal, sau persoane care nu respectă ordinea și liniștea publică, acumulând zeci de amenzi.
În concluzie, primarul Nicolae Barbu a subliniat că respectivele blocuri au fost expertizate tehnic, iar din raportul de evaluare reiese faptul că acestea prezintă un grad ridicat de degradare fizică ce impune demolarea lor.
Ştie primarul ce ştie! Însă, noi îl contrazicem, viaţa politică nu a fost inflamată, dimpotrivă. A fost chiar linişte, semn că viceprimarii şi-au făcut bine treaba!

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!