Actualitate

Să mişcăm lucrurile în aceşti patru ani

Actualul vicepreşedinte al PSD Giurgiu, Dumitru Beianu, fost preşedinte al Consiliului Judeţean în mandatul 2008-2012, ca şi om de afaceri, a fost întrebat într-o emisiune de la Valahia TV cum vede acest sector, al afacerilor private, în următorii ani. ”În orice economie funcţională, este de notorietate că sectorul privat reprezintă motorul acelei economii. În Giurgiu, lucrurile sunt la un nivel mediu, sectorul privat a mai fost ajutat, dar sporadic şi puţin consistent. Cum-necum, mediul privat s-a descurcat singur. Ceea ce este de menţionat este faptul că judeţul Giurgiu are un potenţial economic deosebit, aşa că ceea ce ne interesează primordial pe toţi, oameni de afaceri dar şi politicieni, respectiv crearea locurilor de muncă, este un deziderat perfect posibil.” – a declarat Dumitru Beianu.

În acelaşi context, cei doi candidaţi la parlamentarele din 9 decembrie din partea PSD Giurgiu, Nicolae Florian şi Niculae Bădălău, invitaţi şi domniile lor în aceeaşi emisiune cu Dumitru Beianu, au subliniat, la rându-le, importanţa acestei veşnici promisiuni a politicienilor, promisiune care a rămas doar la acest stadiu în precedentele mandate.

Candidatul la Senat pe Colegiul I Niculae Bădălău a ţinut să precizeze: ”Ştim cu toţii că nu-i uşor să susţii o firmă, să plăteşti la timp salariile oamenilor, să plăteşti taxele şi impozitele către stat. Pentru mine însă, dacă voi fi ales, în următorii patru ani îmi doresc să mişc lucrurile într-adevăr în acest judeţ şi în municipiu, desigur. A trecut demult vremea demagogiilor ieftine, avem o imensă responsabilitate şi până a ne feri să dezamăgim electoratul, eu, unul, îmi doresc să nu-mi dezamăgesc echipa din care fac parte. Echipa din partid, din această alianţă care se numeşte USL. Trebuie să luăm cele mai bune măsuri legislative, să venim cu propuneri pertinente în parlament, să facem un lobby consistent la guvern, iar prin relaţiile interpersonale pe care le-am dezvoltat în aceşti, să ajutăm Giurgiul. Ne aflăm în faţa unui mandat foarte greu, dar suntem, pe lângă politicieni, oameni de afaceri responsabili, oameni de afaceri care cunoaştem multe firme străine, posibili investitori în judeţul nostru. Suntem datori acestor oameni din Giurgiu care au trăit greu după Revoluţie, să urnim odată pentru totdeauna lucrurile în această comunitate.”

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!