Actualitate Cultură

"Şansa la cultură": 46 de paşi, din nou, pe scenă

teatru t vianuVineri, 27 februarie, a demarat Campania PES Activists – Şansa la cultură, cu o veritabilă premieră, la Teatrul „Tudor Vianu” din Giurgiu, unde s-a jucat piesa „46 de pași”, scrisă de autorul bulgar Orlin Diakov. Acesta  semnează și regia acestui interesant spectacol din ineditul Proiect Dunărean Giurgiu-Ruse, lansat la scenă în noiembrie anul trecut.

Tinerii şi talentaţii actori –  Pavel Bârsan, Mihai Râpan, Alexa Popa – au fost aplaudaţi la scenă deschisă de giurgiuvenii veniţi în număr mare pentru a viziona spectacolul, ce s-a jucat pe scena de la Cafeneaua Artiştilor.

Emoţiile actorilor au fost cu atât mai mari cu cât în sală s-a aflat şi un select juriu UNITER, un trio de remarcabili critici dramatici – Monica Andronescu, Maria Zărnescu, Mircea Morariu .

“Să te prezinți, spre jurizare, cu un spectacol în fața a trei teatrololgi de top ai României este o veritabilă Diplomă de onoare pentru Teatrul „Tudor Vianu” din Giurgiu! În numele căruia mulțumesc UNITER-ului pentru prezența la Giurgiu”, sublinia Mircea M. Ionescu, directorul Teatrului “Tudor Vianu”.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!