Comunicate

Seminar despre diversitatea la locul de muncă

Angajeaza-te sa nu discriminezi! Seminar despre diversitatea la locul de munca

 

2 iunie 2015

CPE – Centrul Parteneriat pentru Egalitate, alaturi de Camera de Comert, Industrie si Agricultura Giurgiu si agentia de comunicare pastel organizeaza seminarul Angajeaza-te sa nu discriminezi! Angajatorii sunt asteptati la evenimentul ce va avea loc joi, 4 iunie, intre orele 10:00 si 14:00. Scopul acestui seminar este discutarea unor solutii pentru integrarea grupurilor vulnerabile pe piața muncii si a modului in care diversitatea contribuie la dezvoltarea mediului de afaceri.

Evenimentul este realizat ca parte a proiectului “Si noi avem dreptul la munca!”, cofinantat prin Fondul Social European, Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013 “Investeste in oameni!”. Obiectivul general al proiectului il reprezinta imbunatatirea integrarii grupurilor vulnerabile si eliminarea barierelor cu care aceste grupuri se confrunta in incercarea lor de a obtine un loc de munca si de a se integra in societate.

Evenimentul se va desfasura la Camera de Comert, Industrie si Agricultura din Giurgiu (Bd. Bucuresti nr. 57, judetul Giurgiu). Seminarul va consta intr-o serie de exercitii interactive cu scopul de a crește conștientizarea angajatorilor cu privire la dificultățile persoanelor din categoriile vulnerabile de a se integra la locul de munca. Angajatorii vor afla despre moduri de a gestiona diversitatea la locul de munca si de a o transforma intr-un avantaj pentru afacere.

Acest seminar va oferi angajatorilor un bun prilej de a isi largi orizontul si de a identifica modalitati de dezvoltare atat pentru angajati, cat si pentru afacere.

Participarea la eveniment este gratuita.

CPE – Centrul Parteneriat pentru Egalitate este o organizație neguvernamentală care promovează egalitatea de gen, dezvoltând programe în domenii precum egalitatea de șanse pentru femei și bărbați pe piața muncii, traficul de ființe umane, violența în familie, diferențele de gen în educație și sănătate, managementul diversității. CPE inițiază cercetări sociologice și campanii anti-discriminare și oferă formare și consultanță pentru ONGuri, autorități publice, companii.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!