La zi

Sfârşit de săptămână cu… tunete şi fulgere la Giurgiu

vreme

Dacă încă nu aţi plecat în concediu şi petreceţi week-endul ce urmează acasă, la Giurgiu, e bine să nu vă faceţi planuri prea mari. Şi asta pentru că meterologii anunţă vreme instabilă în următoarele zile, Giurgiu nefiind ocolit de furtuni, averse şi chiar grindină.

 
Deşi temperaturile se menţin ridicate – vineri aşteptându-se maxime în jur de 32 de grade – nu vom avea parte de zile frumoase de vară în week-endul ce urmează. Meterologii anunţă  vreme instabilă, înnorări persistente, averse, însoţite de descăsrcări electrice, posibil şi grindină. Şi, peste toate astea, şi vântul ne va da ceva bătăi de cap, pentru că se aşteaptă intensificări de scurtă durată.
Nici sâmbătă nu putem vorbi despre soare pe săturate, pentru că prognoza este la fel de descurajatoare, anunţând, din nou, cam aceleaşi condiţii meteo ca şi vineri: averse, descărcări electrice şi intensficări ale vântului. Totuşi, se pare că vom mai vedea şi câteva raze de soare, printre reprizele de ploaie. Ca şi vineri, şi sâmbătă tempearaturile se menţin ridicate, astfel că maximele vor ajunge la 33 de grade.
Cerul se limpezeşte de-abia noaptea târziu, dar asta aduce veşti bune pentru duminică, zi în care vremea se mai îndreaptă, însă nu suficient pentru a vă face planuri de plajă. Şi asta pentru că cerul va fi încă acoperit de nori şi, în special după-amiază şi seara, este posibilă reapariţia averselor şi a furtunilor.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!