Politic

Singura negociere acceptată echivalează cu înlăturarea unui guvern toxic

alina-gorghiu

Miercuri, 21 ianuarie, copreşedintele PNL Alina Gorghiu a declarat că discuţiile privind susţinerea moţiunii de cenzură ce vizează demiterea guvernului Ponta şi crearea unei noi majorităţi parlamentare au început deja.

”Am început deja discuţiile pentru formarea noii majorităţi, ceea ce mi se poate cât se poate de firesc. Discutăm cu colegi parlamentari pentru că nu vrem să fim luaţi prin surprindere, nu vrem să ne trezim nepregătiţi în momentul în care domnul Predoiu va veni cu programul de guvernare care va fi dezbătut şi apoi finalizat. Vom avea consultări şi cu societatea civilă, cu tot ce înseamnă elitele de la nivel central şi local. Nu vrem să fim prinşi pe picior greşit. Altfel, singura negociere care se poartă în acest moment este aceea de a susţine o moţiune de cenzură pentru a înlătura un guvern toxic. Nu se face nicio negociere privind funcţiile executive, nu se face nicio discuţie de nume sau de formulă guvernamentală.

Nu vom genera asemenea teme şi discuţii până ce nu vom avea un program de guvernare cu proiecte de anvergură, proiecte agreate de mediul de afaceri, de populaţia din România, un program de guvernare care să reuşească să transpună agenda publică în agenda politică.”

 

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!