Actualitate Social

SUPERSPECTACOL! VEZI AICI cine se află în spatele măştilor cu Moş Crăciun!

DETINUTIAu jucat „Capra”, „Ursul”, au colindat cu „Steaua” şi „Pluguşorul”, au cântat şi alte melodii specifice Sărbătorii Naşterii Domnului, dar au şi dansat pe piese celebre precum „All I want for Christmas” a lui Mariah Carey.
Mai mulţi deţinuţi ai Penitenciarului Giurgiu au dat luni, 9 decembrie, un adevărat spectacol de sărbătoare pentru colegii lor, dar şi pentru cei din conducerea unităţii de detenţie. DETINUTI 2
Cei care se ocupă de pregătirea lor, respectiv conducerea Serviciului Educaţie din cadrul Penitenciarului Giurgiu, au spus că şi-au dorit, în primul rând, să le introducă şi pe persoanele private de libertate în atmosfera sărbătorilor de iarnă. În plus, spectacolul de luni a fost şi de încheiere a unui an bogat în acţiuni şi activităţi cu deţinuţii, pe mai multe domenii. De exemplu, unii dintre ei au finalizat inclusiv cursuri de formare profesională, alţii s-au specializat în artă plastică, fiind renumit atelierul lor de pictură, dar şi cel de tâmplărie. Şi, iată, unii au învăţat să cânte şi să danseze, în perioada detenţiei.
Urmăriţi luni seară, de la ora 19.00, la ştirile Valahia TV, www.valahiatv.ro, imagini de la spectacolul deţinuţilor.
 

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!