Cultură

Teatrul Valah pregăteşte o nouă premieră în luna martie

O comedie adresată atât spectatorului tânăr cât şi celui adult, avid de adevăr. Cam aşa sună oferta făcută de Teatrul Valah publicului giurgiuvean, pentru premiera “Noapte bună, Europa!”

Spectatorii giurgiuveni sunt invitaţi luna aceasta, pe de 16 martie, la premiera “Noapte bună, Europa!”, în regia lui Mihai Lungeanu, după un text semnat de Viorel Cacoveanu. Prezent la conferinţa de presă organizată de directorul Teatrului Valah, Mircea M. Ionescu, luni, 28 februarie, regizorul Mihai Lungeanu nu a vrut să dezvăluie prea multe despre spectacolul pe care îl are în lucru. “Miza prezenţei este mai mare dacă şi curiozitatea este pe măsură.”, a spus Lungeanu. Regizorul a declarat că a ales piesa lui Cacoveanu pentru că dramaturgia sa este valoroasă şi răspunde neliniştilor actuale cu mult umor iar în acest spectacol are parte de o distribuţie ideală. “Spectacolul este pentru publicul avid de adevăr, în care trebuie să înţelegem şi să râdem”, a conchis Mihai Lungeanu, care ne-a invitaţi pe toţi la premieră.

Într-o discuţie referitoare la public şi spectator şi diferenţa dintre cele două cuvinte, Mircea M. Ionescu a declarat că “Publicul giurgiuvean ignorant încearcă să sufoce spectatorul giurgiuvean”. Directorul teatrului a mai dezvăluit presei şi că proiectul cinematecii lansat de tinerii giurgiuveni este pe punctul de a se scufunda şi că, în acest sens, teatrul va prelua el organizarea, vineri de vineri, a serii de cinema la teatru.

 

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!