Politic

Udrea se pronunţă împotriva… organizaţiilor de femei

elena-udrea2

Elena Udrea, liderul Mişcării Populare, a declarat sâmbătă, la Sinaia, în cadrul Congresului Femeilor Populare, că România se află într-un moment în care femeile dovedesc că pot face carieră politică la cel mai înalt nivel.

Mai mult, Elena Udrea consideră că ”nu ar trebui să ne organizăm separat. Nu ar trebui să existe organizaţii de femei. Asta înseamnă excluderea de la masa deciziei politice. Dimpotrivă, la masa deciziei politice ar trebui să stea cât mai multe femei. Nu toate femeile să-şi trimită un reprezentant acolo, ci cât mai multe femei să ocupe funcţii înalte în partid, astfel încât, ulterior, să ocupe funcţii cât mai înalte în administraţie.

Eu, una, când am intrat în nebunia asta care înseamnă politica vremurilor noastre, încă mai era la modă tiparul acela vetust. Femeia politican era îmbrăcată într-un costum cenuşiu, umbla obligatoriu în pantofi fără toc şi-şi purta părul prins în coc. Şi asta nu mai departe de acum 10 ani. Un model lăsat moştenire de perioada de până-n ’89. Astăzi, trăim vremuri în care femeia a dovedit fără tăgadă că poate face carieră la cel mai înalt nivel, în orice domeniu, în afaceri, în ştiinţă, de ce nu şi în politică…?”

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!