Actualitate

UN OM PREVENIT, ESTE UN OM SALVAT !

 Polițiștii giurgiuveni au desfăşurat activităţi în cadrul Programelor de prevenire a infracțiunilor contra patrimoniului, a infracțiunilor de “Lovirea sau alte violențe”, a infracțiunilor de violență în familiei, precum și în cadrul Campaniei de prevenire a furturilor din buzunare, în localitatea Comana, județul Giurgiu. 
 Marți, 3 iulie a.c., polițiștii giurgiuveni au desfăşurat activităţi în cadrul Programelor de prevenire a infracțiunilor contra patrimoniului, a infracțiunilor de “Lovirea sau alte violențe”, a infracțiunilor de violență în familiei, precum și în cadrul Campaniei de prevenire a furturilor din buzunare, în localitatea Comana, județul Giurgiu.
Cetățenii din mediul rural au fost atenționați cu privire la existența unor fapte și tentative a unor persoane rău intenționate de a comite furturi din locuințe de bunuri, sume de bani, precum și furturi din buzunare, prin diverse moduri de operare.
Au fost distribuite pliante cu recomandări informativ-preventive privind furturile din locuințe și din buzunare și prezentate modalități de evitare a conflictelor în mediul familial.
Respectarea drepturilor și libertăților fundamentale ale omului, asigurarea liniștii în societate și ordinii publice, apărarea vieții și sănătății persoanei reprezintă o prioritate în activitatea polițiștilor giurgiuveni.
NR: foto arhiva

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!