Actualitate Social

Vizionările de film propuse de tinerii PMP, o acţiune de succes

 

roxanaÎn urmă cu câteva săptămâni, anunţau că intenţionează să deruleze un proiect inedit: vizionarea unor filme pe teme diverse, urmată de dezbateri.

Este vorba despre membrii organizaţiei de tineret PMP, care, săptămâna trecută, au început derularea acestui proiect.
Prima întâlnire gândită de tinerii PMP în cadrul ineditului proiect s-a desfăşurat la sediul partidului vinerea trecută şi, deşi iniţiatorii s-au temut că nu vor avea participanţi, s-a dovedit un succes.
Tinerii au vizionat filmul „Apocalipsa după Hitler”, întâlnirea dovedindu-se una benefică, potrivit declarţiilor preşedintei Organizaţiei de Tineret PMP, Roxana Ghidănac. „Am obţinut un feed-back pozitiv de la colegii pe care i-am invitat – tinerii liberali şi cei din PPDD. Din păcate, colegii de la PSD nu au onorat invitaţia noastră, pentru că… nu li s-a dat voie! Sperăm, totuşi, că data viitoare ni se vor alătura”, spune Roxana Ghidănac.
Încurajaţi de sucesul primei acţiuni de acest gen, tinerii organizează o a doua vizionare de film, vineri, 4 iulie. De această dată, va rula filmul „A fost sau n-a fost?”, un film despre Revoluţia din 1989, ce va fi, apoi, dezbătut, la dezbatere fiind invitat şi Ionel Dinu, „istoricul” din PMP Giurgiu, care să le vorbească tinerilor despre acest important eveniment din istoria românilor.
Şi dacă prima acţiune de acest gen s-a desfăşurat într-un cadru mai restrâns, cum lucrurile au decurs foarte bine, la întâlnirea de vineri, tinerii PMP se aşteaptă la participarea mai multor invitaţi. C.M.
 
 
 
 

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!