Actualitate

Vizita la Ambasada Statelor Unite ale Americii la Bucuresti si  Academia Romana

 Vineri, 13 aprilie un numar de 28 elevi ai Colegiului Național Ion Maiorescu insotiti de Doamnele Profesoare: Anton Corina – Director Adjunct, Badarau Claudia, Violeta Grozea , Ilie Mihaela,  Mănăilă Maria, Bădărău Claudia si Pr. Tudor Georgian au fost in vizita la Ambasada Statelor Unite ale Americii la Bucuresti si  Academia Romana.
In prima parte a zilei tinerii  au participat la prezentarea cu titlul: ”life as a diplomat”, sustinuta de dl. Scott Reese, Atasat Cultural al Ambasadei Statelor Unite ale Americii.  Prezentarea  a fost insotita de discutii pe tema dezbatuta.
Vizita a continuat la Academia Romana unde au fost primiti de Dl. Bogdan Cristea – Seful Serviciului Cancelarie si de Doamna Carmen Dobre  – Seful Biroului Presa ce le-au prezentat elevilor istoria infiintarii acestei institutii, aula, muzeul dar si lucrari editorial reprezentative (dictionarul limbii romane, manuscrisele eminesciene in facsimil etc. )
De asemenea le-au vorbit elevilor despre dragostea pe care trebuie sa o avem fata de tara si de biserica, pentru ca tinerii sa fie educati in sensul respectarii valorilor traditionale si a afirmarii propriei identitati religioase, culturale si nationale.
 

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!