Actualitate

„ ZILELE EDUCAȚIEI NAȚIONALE ”, PRILEJ DE PROMOVARE A MESERIEI DE POLIȚIST

„ ZILELE EDUCAȚIEI NAȚIONALE ”, PRILEJ DE PROMOVARE A MESERIEI DE POLIȚIST
Polițiștii giurgiuveni au fost prezenți la festivitatea de deschidere  a „ Zilelor Educației Naționale”  și la spectacolul de  la Centrul Cultural Local „Ion Vinea” din municipiul Giurgiu.
Pe parcursul zilei de luni, 7 mai a.c., polițiștii giurgiuveni, alături de elevii liceelor din municipiul Giurgiu, au prezentat tinerilor giurgiuveni, interesați de o carieră în Poliția Română, oferta educațională pentru unitățile de învățământ ale Ministerului Afacerilor Interne.
Prin participarea polițiștilor la „ Zilele Educației Naționale ” s-a urmărit relaționarea cu elevii de liceu, apropierea de aceștia, indeosebi pentru a le explica în ce constă farmecul, dar mai ales greutățile profesiei de polițist.
La activitate au participat și ofițeri specialiști în domeniul resurselor umane, care le-au adus la cunoștință tinerilor interesați să îmbrățișeze cariera de polițist că au început înscrierile pentru sesiunea de admitere 2018, în unitățile de învățământ ale Ministerului Afacerilor Interne..
Prezența polițiștilor la manifestare s-a bucurat de un real succes, majoritatea tinerilor exprimandu-si convingerea că perspectivele alegerii profesiei de polițist după terminarea liceului este o opțiune serioasă și reprezintă o oportunitate pentru carieră.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!