Actualitate

ZIUA POLIŢIEI ROMÂNE, LA INSPECTORATUL DE POLIŢIE JUDEŢEAN GIURGIU

Pe 23 martie 2018, cu prilejul Zilei Poliţiei, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Giurgiu, a organizat la sediul instituției Ziua Porților Deschise, ocazie cu care vizitatorii s-au putut familiariza cu activităţile desfăşurate de structurile poliţiei.
Începând cu ora 11.00, în sala de festivități a Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu alături de invitați din partea presei s-a desfășurat o ședință festivă, fiind prezentată semnificația Zilei Poliției Române și mesajele doamnei ministru al Ministerului Afacerilor Interne și Inspectorului General al Poliției Române.
Ofițeri și agenți, specialiști în domeniul criminalistic, prevenirii criminalităţii, resurselor umane şi poliţişti de proximitate au prezentat informaţii despre activităţile specifice, metodele folosite în capturarea unor suspecţi, rolul şi locul poliţistului în comunitate, totodată fiind făcute și ofertele educaționale ale școlilor de poliție.
Polițiștii au prezentat vizitatorilor, echipamentul de protecţie al Serviciului de Acțiuni Speciale, armamentul, mijloacele tehnice, organizând și o sesiune de informare pe teme de prevenire a delincvenței juvenile, recomandări de prevenire a criminalității, prezentare de materiale de informare.
În cadrul evenimentului elevii și copii au vizitat instituția fiindu-le prezentate principalele servicii din componență, centrul operațional și nu în ultimul rând biroul șefului, inspectoratului de poliție unde au fost primiții cu dulciuri și bomboane.
La manifestarea de astăzi au participat elevi, profesori din unitățile de învățământ,   cetățeni și reprezentanți mass-media.
Conducerea I.P.J. Giurgiu a acordat invitațiilor diplome de excelență pentru buna colaborare interinstituțională.
 

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!