Actualitate Anunțuri Comunicate Economic

𝐈𝐧𝐟𝐨𝐫𝐦𝐚𝐫𝐞 𝐜𝐚̆𝐭𝐫𝐞 𝐚𝐛𝐨𝐧𝐚𝐭̦𝐢𝐢 𝐝𝐢𝐧 𝐥𝐨𝐜𝐚𝐥𝐢𝐭𝐚̆𝐭̦𝐢𝐥𝐞 𝐁𝐨𝐥𝐢𝐧𝐭𝐢𝐧-𝐕𝐚𝐥𝐞, 𝐌𝐚𝐥𝐮 𝐒𝐩𝐚𝐫𝐭-𝐒𝐮𝐬𝐞𝐧𝐢, 𝐌𝐢𝐡𝐚̆𝐢𝐥𝐞𝐬̦𝐭𝐢, 𝐒𝐥𝐨𝐛𝐨𝐳𝐢𝐚, 𝐌𝐚𝐥𝐮, 𝐕𝐞𝐝𝐞𝐚, 𝐈𝐳𝐯𝐨𝐚𝐫𝐞𝐥𝐞 𝐬̦𝐢 𝐆𝐨𝐠𝐨𝐬̦𝐚𝐫𝐢

Prin intermediul acestei informări, facem apel către abonații noștri din aria de operare a sistemele de alimentare cu apă din localitățile mai sus menționate, la consumul responsabil al apei distribuită prin rețeaua publică de alimentare.

Acest lucru presupune o folosință a apei DOAR în scop menajer și nu pentru umplerea piscinelor, udarea grădinilor și a spațiilor verzi, sau în alte activități ce presupun un consum mare de apă.

Pentru acestea vă rugăm sa folosiți sursele proprii de apă precum puțuri, fântâni.

Precizăm faptul că ,la această oră, toate forajele aflate în exploatare sunt echipate corespunzător și funcționale, însă cerința de apă înregistrată în aceste zile depășește capacitatea proiectată a acestora de a asigura volumele de apă în aflate în creștere. Subliniem faptul ca Apa Service are OBLIGAȚIA exploatării surselor de apă în mod responsabil și a respectării debitelor autorizate.

Menționăm că există riscul ca în situația în care nivelul de stocare al apei atinge nivelul intangibil pentru situații de urgență, furnizarea apei sa fie sistată până la o acumulare care să permită reluarea furnizării.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!