Actualitate

21 septembrie! Prilej de sărbătoare pentru CECCAR Giurgiu

1100Profesioniştii contabili giurgiuveni şi-au sărbătorit ziua, dar şi împlinirea a 95 de ani de la înfiinţarea CECCAR în România

1102Profesioniştii contabilli, membri ai Corpului Experţilor Contabili şi Contabililor Autorizaţi din România – Filiala CECCAR Giurgiu au sărbătorit miercuri, 21 septembrie, Ziua Naţională a Contabilului Român, într-un cadru festiv.

La manifestarea desfăşurată la Centrul Cultural Local “Ion Vinea” din  Giurgiu, alături de membrii CECCAR  s-au aflat oficialităţi locale, reprezentanţi ai unor instituţii judeţene colaboratoare.

1111Preşedintele CECCAR, Florin Ghinea a dat citire mesajul Consiliului Superior al Corpului, după care  a vorbit cu căldură şi cu emoţie des­pre profesiunea de contabil, o profesie fără care nu există nici economie, nici societate, despre condiţia contabilului în societatea de azi – condiţie nu tocmai roză dacă se au în vedere nesfârşitele modificări de coduri, de legi, de norme, de metodologii şi de proceduri, modificări care mai mult încurcă lucrurile decât le descurcă, despre activitatea filialei giurgiuvene a CECCAR, despre eforturile continue de perfecţionare a specialiştilor din domeniu şi de aliniere a lor, ca profesionişti, la cele mai înalte exigenţe şi standarde europene şi mondiale. 1134

Împlinirea a 95 de ani de la înfiinţarea Corpului este pentru noi, toţi cei care practicăm această profesie, un prilej de bucurie, de legitimă mândrie, precum și un moment de cinstire a celor care au asigurat unitatea şi au dat puterea şi resursele necesare dezvoltării contabilităţii şi a CECCAR în România. La mulți ani!”, a fost mesajul transmis de Angela Chilat, CECCAR Giurgiu.

A urmat o prezentare amănunţită şi bine documentată “ CECCAR – 95 ani de existenţă în slujba profesiei contabile”, realizată de ec. Vasile Benghe.

1099De asemenea au fost acordate diplome de merit următoarelor persoane: ec Bălăşcău Marian, ec. Benghe Vasile, ec. Gavrilă Cristian, ec. Stoica Gloria, ec. Veveriţă Gabriel.

Un alt punct al zilei a fost Topul local al celor mai bune societăţi membre CECCAR, unde  directorul Florin Ghinea a înmânat diplome pentru:

– Locul I – SC AL SIM SRL

– Locul II – SC GHE ŞTUBEANU 2000 SRL

– Locul III – SC RADICAL MEDIAL SRL1106

– Locul III – SC CONSULTING EXP SRL

Totodată, SC CONTEXPERT CENTRUM SRL a primit  Premiul special pentru societate premiată 3 ani consecutivi.

1097Şi pentru că se aniversa împlinirea a ”95 de ani de la înfiinţarea CECCAR”, nu a lipsit o scurtă prezentare a acestei zilei, urmată de acordarea unei distincţii speciale primului preşedinte al filialei CECCAR Giurgiu, ec. Gheorghe Ştubeanu, un profesionist desăvârşit, care a ţinut să le mulţumească colegilor şi să le ureze un sincer „La mulți ani” tuturor truditorilor de pe tărâmul contabilității.

Mariana Mitroi

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!