Actualitate Eveniment Social

Metoda "ACCIDENTUL": 5 deținuți ai Penitenciarului Giurgiu au primit noi mandate de arestare

downloadCei cinci deţinuţi care-şi execută pedepsele în Penitenciarul Giurgiu şi care sunt suspectaţi de înşelăciune prin metoda „ACCIDENTUL” au primit noi mandate de arestare, vineri seară, în dosarul instrumentat de Poliţia Prahova, în acelaşi dosar fiind arestate şi trei femei, scriu cei de la mediafax.ro
Colegii de la Mediafax notează: „Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova, Georgian Drăgan, Judecătoria Ploieşti a emis, vineri seară, mandate de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 de zile pe numele celor opt persoane, suspectate de înşelăciune prin metoda „accidentul”, care au fost conduse la sediul Poliţiei Municipiului Ploieşti joi, în urma a cinci percheziţii.
Cinci dintre cei opt suspecţi arestaţi preventiv sunt bărbaţi deţinuţi în Penitenciarul Giurgiu, ceilalţi trei suspecţi fiind femei.
Cei opt suspecţi au fost conduşi şi audiaţi, joi, la sediul Poliţiei Municipiului Ploieşti, în urma a cinci Percheziţii făcute în Bucureşti, Chiajna, Bărcăneşti, Dumbrava şi în Penitenciarul Giurgiu într-un dosar de înşelăciune prin metoda „accidentul”. La percheziţiile făcute în Penitenciarul Giurgiu poliţiştii au descoperit telefoane mobile, cartele SIM şi accesorii pentru telefoanele mobile”.

Citiți întregul articol AICI:  http://www.mediafax.ro/social/metoda-accidentul-noi-mandate-de-arestare-pentru-detinuti-din-penitenciarul-giurgiu-audiati-intr-un-caz-de-inselaciune-11882708/foto
Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!