Actualitate Anunțuri

22 martie, Ziua Mondială a Apei – „Apa subterană: Să facem invizibilul vizibil!”

Ziua mondială a apei se marchează anual la 22 martie, pentru a atrage atenţia, la nivel mondial, asupra importanţei apei.
Anul acesta, tema Zilei Mondiale a Apei se concentrează asupra apelor subterane, în sistemele de apă și canalizare, agricultură, industrie, ecosisteme și adaptarea la schimbările climatice.
Apele subterane constituie cel mai mare rezervor de apă dulce din lume, reprezentând mai mult de 97% din toate rezervele de ape dulci disponibile pe glob ( excluzând ghețarii și calotele glaciare), restul de 3% fiind constituit din apele de suprafață.
Anul 2022 abordează o temă interesată „Apa subterană: Să facem invizibilul vizibil”, iar mesajul general este că explorarea, protejarea și utilizarea durabilă a apelor subterane vor fi esențiale pentru supraviețuirea și adaptarea la schimbările climatice și pentru satisfacerea nevoilor unei populații în creștere.
Pentru operatorul regional Apa Service Giurgiu, apa reprezintă mai mult decât un element vital, apa fiind o responsabilitate de zi cu zi.
Apa Service Giurgiu desfășoară în aria sa de operare, servicii de captare, tratare, transport, acumulare și de distribuire a apei potabile, respectiv de canalizare și de epurare a apelor uzate menajere.
Departamentul Mass -Media
Apa Service Giurgiu

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!